Избрани Новини

Обсъждат участието на НПО във формирането на политики

Срещата е по проект "Твоята община работи за теб"

Информационна среща на тема "Принципи на добро управление на местно ниво и ползи от гражданското участие във формирането на политики и взимането на решения"  ще се проведе на 10.12.2014 г. от 10.00 часа в Синята зала на читалище "Братство 1869" в Кюстендил, предаде Дарик. Срещата е  по проект "Твоята община работи за теб. Активиране на ефективното застъпничество на гражданските организации в диалога с местната власт" по Програмата за подкрепа на неправителствени организации в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009 - 2014г.
Проектът се реализира от НЧ "Братство 1869" в партньорство с Община Кюстендил и Институт за икономическа политика - София
Информационната среща е насочена към кметове, членове на общинските съвети и представители на административните структури от деветте общини на област Кюстендил.
Целта на срещата е да се стимулира активизирането на участието на НПО в процеса на взимане на решения и формирането на политики чрез представяне на добри практики от България и други европейски страни.

 


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов