Избрани Новини

Доктор плаши с нож келнер заради забавена поръчка

Емил Гогов изрекъл със закана: "Ще те заколя"!

Доктор извади нож и заплаши сервитьор заради забавена поръчка на 100 грама водка, пише "Струма". Той не само показал оръжието, но и изрекъл със закана: "Ще те заколя". Заради този инцидент Емил Гогов отива на съд.
Случката се разиграла в ресторант "Старата върба" в Дупница на 30 ноември в късния следобед. Гогов си поръчал стоте грама водка, но сервитьорът се забавил и това изнервило доктора. Той скочил от стола си, извадил хладното оръжие от джоба си и го насочил срещу келнера с вик "Ще те заколя".

Останалите клиенти замръзнали по местата си при вида на ножа, някои дори напуснали заведението от страх. Не е ясно кой е позвънил и на полицията, която задържала буйстващия медик.

Емил Гогов не за първи път влиза в криминалната рубрика на община Дупница. През август по време на гастрол на Тони Стораро в заведение той извадил пистолет и го размахал пред стотината посетители.

Пред съдията д - р Гогов обясни, че се грижи за болните си сестра и майка и това го изнервило. Той се оправда и за честото посягане към чашката с психическата си нестабилност.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)