Избрани Новини

Отварят за Никулден Зоната за свободен достъп в пристанището

 

Зоната за свободен достъп до бургаското пристанище, която се превърна в един от символите на града ще бъде отворена за празника на Бургас – Никулден. Новината съобщиха от ръководството на порта. Събитието ще бъде почетено с тържествена церемония в 10.00 часа на 6 декември.  Всички бургазлии ще могат да стигнат безпрепятствено до пристанището чрез  „Зоната за обществен достъп”. Заедно с това за Никулден е планирано и откриването на новата база на яхт клуба „Порт Бургас”. В залите на Морската гара пък ще бъдат експонирани  фото – изложба и рисунки на децата от Общински детски център Бургас. Ще бъде спазена и старата  традиция на празника да има и вкусно приготвена печена риба и рибена чорба.

Начало на тържественото откриване на „Зоната за обществен достъп” е от 10:00 часа на 6 декември 2014 г. (събота), а входът е  до „Старата фрегата”.

Ръководството на „Пристанище Бургас” ЕАД, използва случая и да поздрави всички свои работници и служители, контрагенти и товародатели, гости и жители на гр. Бургас по случай 6 декември – Никулден



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов