Избрани Новини

Община Благоевград представя проектобюджета за 2015 година

На срещата са поканени всички заинтересовани лица, които ще имат възможност да зададат своите въпроси

Часове след редовната сесия на Общински съвет – Благоевград, която ще се проведе днес от  17:00 часа в зала №5 на община Благоевград ще бъде представен отчетът на бюджета и инвестиционна програма на община Благоевград за 2013 година. На срещата са поканени всички заинтересовани лица, които ще имат възможност да зададат своите въпроси, свързани с бюджета на Община Благоевград.

Веднага след отчета за изпълнението на инвестиционна програма на общината за 2013 година, в същата зала кметът д-р Атанас Камбитов кани местната общественост на публично обсъждане на проекта за бюджет и инвестиционна програма на община Благоевград за 2015 година.

Дневният ред на обсъждането включва запознаването на присъстващите с основните показатели на проекта за бюджет и инвестиционна програма на Община Благоевград за 2015 година, след което присъстващите ще могат да коментират и направят своите предложения по тези основни програмни документи на общинското развитие пред следващата година. Материалите за публичното обсъждане ще бъдат публикувани на интернет страницата на община Благоевград.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)