Избрани Новини

Дилърът Бонети сгащен с голямо количество дрога

Крими

27-11-2014, 19:43

Снимка:

crimes.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Полицаите са открили 500 хапчета екстази и 200 грама амфетамин в дома на Петър Бончев

Наркопласьорът Петър Бончев-Бонети е арестуван с голямо количество дрога в Пловдив. При обиска в дома му полицаите са открили 500 хапчета екстази и 200 грама амфетамин. За разпит е била задържана и жена му Тоника, но след това е освободена, съобщи nред TrafficNews.bg близки до двойката. Според тях арестът е извършен от Криминална полиция. Бончев е с наложена мярка за неотклонение "Задържане под стража" за 72 часа, наложена от Окръжна прокуратура.
Бонети е лежал няколко пъти в затвора за притежание и разпространение на наркотични вещества. Последната му присъда е за разпространение на хероин. В пловдивския затвор той лежи в една килия с друг прочут затворник – Ангел Личканов. Заради готварските му умения Личкана го "назначил" за личен готвач. Бонети влезе в затворническия фолклор и с "иновация" – негови близки се опитаха да му внесат наркотици, опаковани като лукчета, по време на свиждане.
Бончев е от Поповица, където години наред държеше известното крайпътно заведение "Бонети". Ресторантът обаче е затворен и е обявен за продажба в сайта на кантора за недвижими имоти. Цената на крайпътната кръчма е 56 000 евро.




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов