Избрани Новини

Над 1 000 деца и младежи станаха част от "Утринна звезда" в Банско

Купата на кмета, която бе връчена от неговия заместник Александър Мацурев, отиде при танцьорите от мажоретна формация „Елинор“

С невероятен спектакъл завърши тринадесетото издание на един от най-големите фестивали за любителски изкуства в България - „Утринна звезда“ Банско 2014. Над 1000 деца и младежи от България, Русия, Македония, Турция, Непал, Перу и Код Д”Ивоар се състезаваха в разделите спортни танци, класически балет, характерни танци, народни танци, хип-хоп, мажоретни танци, фолклор, поп музика и театрално изкуство. Победителите в различните категории, оценявани от авторитетно жури, получиха своите призове от организатора на фестивала Кирил Костадинов.

Купата на кмета, която бе връчена от неговия заместник Александър Мацурев, отиде при танцьорите от мажоретна формация „Елинор“.

„Щастлив съм, че отново сме домакини на фестивала и станахме свидетели на прекрасните изпълнения на участниците. Уверявам Ви, че кметът Георги Икономов и цялото общинско ръководство, ще подкрепят и за в бъдеще провеждането на форума, който стана неизменна част от културния афиш на Банско и е един от най-значимите подиуми за изява на талантливи изпълнители. Пожелавам ви здраве и до нови срещи през 2015 г. ” – каза при връчването на специалната награда на община Банско зам. кметът Александър Мацурев.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)