Избрани Новини

Мария вдига сватба за половин милион

Гущеров и фолк певицата обсъждали вариант да вдигнат сватба в чужбина

Мария най-сетне сложи белезници на любовника си Християн Гущеров. Младежът, с когото живее от доста време насам, й предложи брак. Милионерският синковец й подари годежен пръстен малко преди пайнерката да поднови участията си. Припомняме, че певицата дълго време отказваше да изнася рецитали по заведения, но наскоро пя в дискотеката на Коцето в Студентски град.

"За мен беше безкрайно изненадващо предложението за брак. Ние си коментираме абсолютно всичко и това сме си го говорили. Винаги съм била на мнение, че повече семейство от това, което сме сега, не можем да бъдем и че по-голяма отговорност от тази той не може да поеме. Разбира се, всяка жена мечтае за сватба, но аз нямах претенции", обясни тези дни певицата с прякор Мара Отварачката. Тя не скри радостта си, че пак ще облече бяла булчинска премяна и ще поведе сватбено хоро.

Фолкфурията още не носи годежния си пръстен понеже й е голям. След като бъде стеснен обаче нямало да се разделя с него. Мара твърди, че дъщеря й Марая много се зарадвала, когато научила новината. Момиченцето било изключително привързано към пастрока си. "Хриси поиска двете да бъдем неговите жени", щастливо изтъква Мария.

Певицата вече крояла планове кога и къде да е сватбата, издават от антуража й. Засега обмисляла два варианта. Единият е тържеството да е с по-малко гости и в чужбина. Вторият - венчавката да се състои у нас пред поне 500 човека. В този случай масрафът щял да излезе на Гущеров към половин милион, пише таблоида "Уикенд".

Междувременно се заговори, че Мара не е взела хонорар от Коцето за участието си в дискотеката му. Нещо повече - платила си, за да пее. Или по-точно мъжът й Християн дал пари на изпълнителя ресторантьор, за да я пусне в заведението си. "Понеже сега никой не я кани, трябваше тя сама да си уреди участие. Само така може да се разчуе, че е възобновила кариерата си. Едва след една добра разгласа офертите за изяви по кръчмите ще заприиждат към нея", коментират запознати.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов