Избрани Новини

Йордан Самоковлийски: Задължаващо е двата лидера в класирането да покажат добър футбол

Орлетата са без контузени и наказани състезатели

Пирин излиза с най-доброто в предстоящата среща с Монтана, което е и своеобразното дерби на сезона в Б ФГ, мач между първия и втория във временното класиране. Орлетата са без контузени и наказани състезатели, като само възстановяващият се от трайна контузия Туджаров отпада, информират от клуба.
”Очаквам да се получи един добър мач, след като двата тима са едни от най-добрите в групата. Заедно с отбора на Банско, а може и Локомотив ГО, това са качествените отбори в Б група. И ние, и те, сме играли достатъчно дълго в най-високото ниво на футбола, което означава опит и възможности”, коментира специалистът относно двубоя.
”И в двата отбора има състезатели минали през един от тях в годините, като в тези мачове е нормално винаги да се стремят да покажат най-доброто от себе си”, каза още старшията на благоевградчани.
Той коментира още и въпроса с паузата в шампионата на Б група и дали тя е нужна, като в тон с повечето треньори от втория ешелон, Самоковлийски е на мнение, че за Б група тя по-скоро не е нужна.
От ръководството на клуба отново приканиха феновете да дойдат на ст. Христо Ботев и да подкрепят пиринци, а от Монтана се очаква поне един автобус с привърженици.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов