Избрани Новини

„Ветрен” първенци от Симитлийска община в зоналното първенство

Състезателите се постараха да дадат максималното от себе си

Полусезонът за футболните отбори от община Симитли, които участват в Окръжната футболна група- зона "БИСТРИЦА" приключи обнадеждаващо и трите тима. Състезателите на ФК „Левски” Крупник, ФК „Ветрен” Полена и ФК „Пирин” Полето се постараха да дадат максималното от себе си. В окончателното класиране за полусезона тимовете заемат съответно на 5-то, 4-то и 8-мо място. Големият резултат обаче е, че футболът е жив, а спортът обхваща все по-голям кръг от младежи и ‘пораснали’ спортисти.

ФК „Ветрен” Полена е с най-добро представяне от клубовете в симитлийска община. Те завършиха полусезона на 4-то място, което е успешен сезон за отбора. Спаско Кръстев и Веселин Топузов са голмайстори и издигат отбора на крачка от призовата тройка след убедителни победи срещу ФК "Планинец" Годлево, ФК „Пирин” Полето, ФК "Балкан" Церово, Благоевград, ФК "Рила" Белица, ФК "Добринище" Добринище.

Следващият полусезон състезателите на „Ветрен” Полена са в готовност да се изкачат на чело място в класирането, пише simitli.info. Отборът на ФК „Пирин” Полето не бе на познатото ниво от предишни години. Първата част от сезона не започна по най-добрия начин. Липсата на голяма част от титулярите и контузиите на някои футболисти попречи отборът да разкрие пълния си потенциал. Но след като футболистите се преместиха да играят за първи път на собствен стадион в село Полето, играчите показаха различен футбол пред многобройната публика, която ги подкрепяше всеки мач. Взимат надмощие в мачовете срещу ФК "Балкан" Церово и ФК "Добринище" Добринище.

Отборът на „Левски” Крупник показаха добри резултати и завършиха на 5-то място в класирането. Самите те са доволни от представянето си и печелят убедително в срещите с ФК "Балкан" Церово, ФК "Планинец" Годлево, ФК "Авангард" Бачево, ФК "Ветрен" Полена и ФК „Пирин” Полето. Голмайстор е Евгени Карадаков, който бележи много от попаденията.

Началото на следващия полусезон ще започне със срещи между ФК „Левски”- Крупник и ФК "Рила" – Белица, а ФК „Пирин”-Полето и ФК „Ветрен”-Полена, ще мерят сили помежду си.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов