Избрани Новини

Премиерът Бойко Борисов поздрави Варна за успеха

Мисия Варна

20-11-2014, 11:54

Снимка:

frognews.bg

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Варна победи! Ще бъде Европейска младежка столица през 2017г.

Благодаря за труда на кмета Иван Портних и неговия екип. Това е огромно признание за цяла България, споделя във Facebook той.

Министър-председателят Бойко Борисов благодари на Варна за успеха - да бъде Европейска младежка столица през 2017 година.

"Изключително съм щастлив за това, че град Варна спечели надпреварата и бе избран за Европейска младежка столица 2017! Благодаря за труда на кмета Иван Портних и неговия екип. Това е огромно признание за цяла България", споделя във Facebook той.

Премиерът отправи поздравления и към градовете София, Пловдив и Бургас, които също получиха своите отличия с европейско измерение, съответно София става Европейска столица на спорта за 2018 година, Пловдив - Европейска столица на културата 2019 и Бургас - спортен град на континента за 2015 година.

"Сигурен съм, че тези отличия ще отворят още по-големи възможности за развитие на младите и активни хора. Желая успех и гарантирам, че правителството ще стимулира и ще подпомага още повече подобни инициативи, за да може все повече да се чува позитивно името на българския град по света!", допълва премиерът.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов