Избрани Новини

Петрички рибар се нахвърлил да бие инспектори, отнесъл глоба

Изтръгнал актовите книги и ги удрял с гумен ботуш

Петричанинът Кръстьо Атанасов отнесе 400 лева глоба от Районен съд – Петрич по Указа за борба с дребното хулиганство. Той може да обжалва присъдата, постановена от съдия Божана Манасиева, пред Окръжен съд – Благоевград, съобщава struma.bg.

Около обяд на 13 октомври тази година Атанасов отишъл да ловува риба на язовир "Марена" до село Марикостиново заедно с баща си, но се отдалечил от мястото на риболов, като взел със себе си билета на баща си. В същото време на язовира дошли двама инспектори от "Рибарство и контрол", които заварили хвърлени 12 въдици.
Тъй като бащата на Атанасов нямал в себе си билет, те започнали да съставят актове на него и на още двама рибари без билети. В този момент към инспекторите се приближил Кръстьо Атанасов, ударил с гумен ботуш по лицето едната от проверяващите, като я наричал с обидни нецензурни думи и псувал колегата й. Петричанинът изтръгнал и актовите книги от ръцете на инспекторите. Инспекторите се обадили на телефон 112 и поискали съдействие от полицията. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов