Избрани Новини

„Искам да ти разкажа за България” в Поморие

Бургас Лайф

14-11-2014, 18:00

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Благотворителен концерт за Деня на християнското семейство

Националното училище за музикално и сценично танцово изкуство „Панчо Владигеров" - Бургас ще представи мултимедиен спектакъл

Националното училище за музикално и сценично танцово изкуство „Панчо Владигеров" - Бургас ще представи мултимедиен спектакъл „Искам да ти разкажа за България" на сцената на НЧ „Просвета 1888", на 21 ноември 2014 г., от 18:00 часа.
Публиката ще има възможност да се наслади на невероятния спектакъл, в който ще вземат участие инструменталисти, певци, артисти и балетисти, както и мъжки, младежки и детски хор, Камерен оркестър, Струнен ансамбъл „Анима" и Духов оркестър - всички възпитаници на Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф.Панчо Владигеров" в Бургас.
Чрез музиката, танца и словото децата ще съберат красотата на България на едно място и ще разкажат за нея. От сцената ще прозвучат както църковни песнопения, така и възрожденски песни. Няма да бъде пропусната и музиката на великите български класици. Най- красивите образци на българската филмова музика, както и на поп музиката също ще бъдат част от сченичната феерия.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)