Избрани Новини

7 златни медала за старозагорци от клуб "Багатур" на състезание в Сърбия

Повечето състезатели в отбора са дебютанти

Старозагорският ТКД клуб "Багатур" спечели 7 златни и 1 бронзов медал на 18-та Таекуон-До ИТФ купа на Сърбия, която се проведе на 8 ноември 2014г. в гр. Бачка Топола. В него взеха участие 240 състезатели от Сърбия, България, Унгария, Босна и Херцеговина, Хърватска, Словения и Холандия. Това постижение е още по-голямо и заради факта, че ”Багатур” спечели 8 медала от общо 12 възможни с 8 състезатели, за половината от които това беше първо състезание.

Медалите бяха спечелени от Иван Енчев, - Георги Сивов, Николай Петков , Кристина Енчева, Ренета Желязков, - Дина Ел Шарафи , Пенко Пенков , Ивайло Бакърджиев.
За доброто си представяне отборът беше награден с екскурзия до столицата на Унгария - Будапеща.

В края на седмицата старозагорските състезатели заминават за Благоевград, където на 15-ти и 16-ти ноември ще се проведе Международен турнир по Таекуон-До ИТФ за купа „Фолкън – България Оупън”.

Последното мероприятие на клуба е планирания Национален семинар с Гранд Майстор проф.Ким Унг Чол – 9 дан. Той ще се проведе на 13-ти и 14-ти декември 2014г. Програмата включва форми, спаринг техника и техники за самозащита.
Предвиден е и изпит за цветни колани в края на първия семинарен ден.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов