Избрани Новини

"Велбъжд" победи "Чепинец"

Отборът остана в златната среда

"Велбъжд" спря серията от 8 кръга без загуба на гостуващия "Чепинец"- Велинград. Кюстендилци демонстрираха желание за победа и с добра игра я постигнаха - 2:1, на стадион "Осогово", предаде Дарик. Всички голове паднаха през второто полувреме, като първи се разписа Александър Александров - Аци за 1:0. Гостите от "Чепинец" изравниха, но надеждите им за точка попари Иван Иванов за крайното 2:1.
"Доволен съм и от победата, и от играта. Демонстрирахме дух, борбена игра и не паднахме психически след изравнителния гол. Напротив, целият отбор се вдигна, за да спечелим 3 - те точки, срещу силен противник. Това беше един от най - добрите ни домакински мачове", каза старши треньорът на кюстендилци Юлиян Кръстев. "Велбъжд" гостува на "Витоша"- Бистрица и приема в дерби на областта "Германея" до края на есенния полусезон в Югозападната "В" група.
"Витоша"- Бистрица са един от най - стойностните отбори в групата и имат потенциал за повече от това 6 - то място, на което са в момента. "Германея" не е слаб отбор, в него има много добри футболисти и се ръководи от добър треньор, така че ще стане дерби мач. Няма вражда между нас, напротив", каза още Юлиян Кръстев.
Възстановяващият се от контузия Жорж Георгиев е готов за игра, но здравето му ще бъде запазено и той ще се включи в състава през пролетния полусезон. Контузии вадят от игра Йордан Йовчев и Адриян Бачовски.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов