Избрани Новини

Ансамбъл "Пирин" готви 2 грандиозни концерта за 60-годишния си юбилей

Благоевград Лайф

08-11-2014, 18:40

Снимка:

община Благоевград

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ансамбъл „Пирин” отбелязва 60 - годишен юбилей

Ансамбъл "Пирин" в търсене на нови таланти

С два грандиозни концерта в Благоевград и София ще бъде отбелязана 60-ата годишнината на Ансамбъл „Пирин”

На 27 ноември фолклорната икона на България ще зарадва феновете си с концерт в зала „Яворов” в Благоевград, а на 4 декември ще гостува в зала 1 на НДК.

За 60 години ансамбъл „Пирин” има десетки прекрасни и атрактивни постановки и програми. Най-доброто от тях ще видят зрителите в Благоевград на 27 ноември и в София на 4 декември.

„Ще се постараем относително от най-атрактивните и интересните неща на ансамбъла създадени до ден днешен, да изплетем в една певческа-музикално танцова феерия”, каза Денислав Кехайов, художествен ръководител на ансамбъл „Пирин”, цитиран от е-79.com.

Десетки музиканти, певци и танцьори се оставили много от таланта, младостта и труда си в ансамбъл „Пирин”. На пръв поглед, тъй като времето лети бързо, 60 години може да се струват малко, но историята помни много.

 „Това, което отличава артистите на ансамбъл Пирин от останалите е това че може би това е най-сърцатият ансамбъл. Ансамбъл, който по най-атрактивен начин успява да поднесе фолклорното изкуство на голямата сцена”, подчерта Кехайов.

През следващата година всички изяви на ансамбъл „Пирин” ще са посветени на 60-годишния юбилей.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)