Избрани Новини

Пчелни кошери, паянтови постройки и дърва изгорели при пожара снощи

Пожарът възникнал в двора на благоевградска кооперация

Две паянтови постройки, 2 бр. пчелни кошера и 3 куб.м. дървен материал са изгорели при снощния пожар на ул. "Дъбравска" в Благоевград, съобщиха от пресцентъра на полицията в Благоевград.

Снощи около 18:50 часа възникна пожар в двора на голяма жилищна кооперация. Пожарът беше погасен от 2 екипа на РСПБЗН - Благоевград. Единият бе разположен на улица "Дъбравска", а другият на улица "Бадеми", която се намира от другата страна на старата къща.

 Труднодостъпният терен затрудни максимално огнеборците, но за щастие те се справиха с първоначално много големите пламъците и предотвратиха разпространението на огъня към съседните кооперации. Допълнителна трудност за пожарните автомобили се оказаха и натрупаните по улицата дърва за огрев, които затрудниха максимално тяхното преминаване.
Три пожара са гасили огнеборци в Пиринско през изминалото денонощие . С преки материални щети са възникнали два пожара. При пожарите няма пострадали граждани.
Единият пожар с материални загуби е този в Благоевград на ул. "Дъбравска", а вторият е в частен дом в с. Дамяница.  Той е погасен от екип на РСПБЗН - Сандански. При него е изгорял един кв. м покривна конструкция, предаде Е - 79.com.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов