Избрани Новини

Първи турнир в памет на Димитър Костенаров в Петрич

Първи са хандбалистте на СОУ "Никола Вапцаров" в Петрич

Отборът на СОУ "Никола Вапцаров" спечели Първия турнир в памет на Димитър Костенаров, който се проведе в Петрич вчера, съобщи struma.bg. Втори е тимът на ОУ "Гоце Делчев", а трети се нареди съставът на ОУ "Кочо Мавродиев". Срещите се играха в две полувремена по 20 минути, а съдии на проявата бяха бившият национал и хандбалист на "Цар Самуил" Красимир Мелков, Тома Минчев, Иван Ковачев и Кристиян Дончев.

Турнирът беше открит от директора на организаторите от Обединен детски комплекс - Петрич Станка Иванова, която връчи и наградите на призьорите след края на състезанието. Освен купата и медалите, участниците получиха юбилейни фланелки и флагчета, осигурени от инициаторите на проявата.

"Идеята е турнирът, носещ името на дългогодишния хандбален ръководител и треньор Д. Костенаров, да се превърне в хубава традиция на местно ниво. Преди 20 години Центърът за работа с деца в Петрич и школата по хандбал на Д. Костенаров се обединяват в новото звено - ОДК, заяви Ст. Иванова. Заслужилият спортен деятел е сред основателите на това извънучилищно звено, затова турнирът бе част от проявите за 20 - годишнината на ОДК", допълни Ст. Иванова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов