Избрани Новини

Полицаи с акция срещу просия и джебчиийство в Благоевградско

Крими

31-10-2014, 14:22

Снимка:

Августина Самарджиева

Автор:

Августина Самарджиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ужас! Откриха хероин в 10-годишно!

13-годишен открадна 70 лева от фурна в центъра, друг обра заведение

За времето от 08:30 часа до 18:00 часа, на територията на област Благоевград, с цел превантивни мерки за ограничаване на противообществените прояви и престъпления извършени от и срещу малолетни и непълнолетни лица свързани със скитничество, безнадзорност, просия и джебчийски кражби, от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград, са проверени обществени места в централните градски части, спирки на градски транспорт, автогари и жп гари, църковни храмове и автомобилни паркинги. На териториите, обслужвана от 01 РУП-Благоевград, 02 РУП-Благоевград, РУП-Банско, РУП-Разлог и РУП-Гоце Делчев, не са установени скитащи и безнадзорни малолетни и непълнолетни лица, както и такива използвани за просия и обявени за общодържавно издирване. Не са констатирани други нарушения.

На територията обслужвана от РУП-Петрич, в извършена кражба на мобилен телефон и сумата от около 50лв., е разобличено 13-годишно момче от с.Хърсово, общ.Сандански.

На територията обслужвана от РУП-Сандански, в района на Кооперативен пазар в гр.гр. Сандански, е установено 11-годишно момче от Сандански, което просило. На детето е предоставена полицейска закрила.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов