Избрани Новини

Контрабандни цигари без бандерол и дрехи, копиращи регистрирани търговски марки, иззеха в Сандански

Санданската полиция залови и крадец

На 29.10.2014г. в района на ул. "Борис Сарафов" в гр. Сандански, от полицейски служители на РУП - Сандански, е извършена проверка на И. Н. /29г. / от гр. Сандански, в хода на която у лицето са открити и иззети около 63 бр. кутии цигари без наличен задължителен бандеролен знак. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава., съобщи struma.com.

В хода на съвместно проведена акция по линия на противодействие на продажбата на стоки с поставени на тях знаци, копиращи регистрирани търговски марки без разрешение на правопритежателя, от полицейски служители на РУП - Сандански и служители на Патентно ведомство, на 29. 10. 2014г. са проверени осем търговски обекта за продажба на дрехи в гр. Сандански, като в два от тях са открити и иззети съответно 27 бр. и 23 бр. артикули от защитени търговски марки.

След проведени издирвателни мероприятия във връзка с получен около 13:00 часа на 29. 10. 2014г., в РУП - Сандански сигнал за извършена кражба на велосипед от сграда на ул. "Македония" в гр. Сандански, като извършител на кражбата е разобличен 16 - годишен младеж от Сандански. Стойността на нанесената щета е около 200 лева. Работата по случая продължава.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов