Избрани Новини

Трубачите на Цеца искат 20 литра малинова ракия

Най-добрият духов оркестър на Балканите идва за първи път у нас

Подгряващите музиканти на култовата югопевица Цеца - Dzambo Agusevi Оrchestra, за които изпълнителката изрично настоя да са част от нейния мащабен проект на 7 ноември у нас, поставили специално изискване към организаторите на концерта.

Единственото желание на победителите от най-големия фестивал за духова музика в Гуча е в гримьорната им преди събитието в зала „Арена Армеец“ да ги очакват 20 литра ракия, признаха организаторите.

Трубачите се оказали истински фенове на огнената напитка и дори предявили претенции ракията да бъде не каква да е, а малинова, произведена по специална технология.
Другото условие на трубачите е, че ако оркестърът пристигне у нас една седмица преди събитието, да бъдат осигурени не 20, а цели 80 литра от малиновия еликсир.

Най-добрият духов оркестър на Балканите идва за първи път у нас, специално за дългоочаквания мегаконцерт на сръбската звезда Цеца. Динамичната музика на Dzambo Agusevi Оrchestra несъмнено ще разпали емоциите на публиката още преди излизането на певицата.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов