Избрани Новини

Спартак остана с 10 футболисти за Пирин

Спорт

28-10-2014, 09:50

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Двама от Спартак изгоряха за една среща

Маслара хвали "соколите": В тима има играчи, които могат да играят голям футбол

Предстоящият мач на Спартак 1918 с Пирин (Благоевград) се очертава доста тежък за треньора Иван Маринов. Причината е, че наставникът на "соколите" разполага едва с 10 футболисти за срещата от 12-ия кръг на "Б" група. Варненци гостуват в Благоевград в неделя, а двубоят е от 14,30 ч.

"Не съм притеснен толкова за качествата на футболистите, колкото за броя на играчи, с които разполагам за неделния мач. След като стана ясно, че Славомир Събков и Пламен Иванов са наказани, имам на разположение едва 10 футболисти. Това пречи и на тренировъчния процес. Сега е моментът да опровергая твърденията, че футболистите в Спартак нямат качества. Напротив, в тима има играчи, които могат да играят голям футбол, за българските стандарти. Казвам го съвсем отговорно. Това са впечатленията, които добих за краткия ми престой в Спартак. Друг е въпросът, че нямаме вариативност в състава и това е най-големият ни проблем", смята треньорът на варненци.

Относно срещата в Благоевград Маслара сподели: "Очаква ни тежък мач. Длъжни сме да се преборим с проблемите, които имаме и най-вече да успеем да вземем нещо от този двубой. Може би аз най-много искам да спечелим точка, а защо не и три. Длъжен съм да предам моята увереност във футболистите и ще направя всичко, за да ги вдигна за предстоящия мач".

До края на седмицата соколите ще имат по една тренировка на ден от 14,30 ч., като в петък заниманието ще е сутринта. В събота отборът ще отпътува за Благоевград, където ще проведе и последната си тренировка преди мача с Пирин.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов