Избрани Новини

Педофил с 2-годишна присъда, блудствал и подкупвал деца от дом в Дупница

Скандалът с педофила е разкрит, след като от дом "Олга Стоянова" сигнализирали за системното изчезване на едно от малките момчета

56-г. педофил, използвал услугите на двама малолетни възпитаници на Дома за деца, лишени от родителски грижи "Олга Стоянова" в Дупница, получи присъда от 2 години условно с три години изпитателен срок заради блудствени действия, извършвани от него през 2010 година. Здравко Стоянов се изправи на подсъдимата скамейка заедно с осемнадесетгодишния сводник Алекси Илиев от Кюстендил, който набирал момченца от дома, за да задоволява похотта на по- възрастния мъж. Илиев също получи присъда - година и половина условно с две години изпитателен срок, пише struma.bg. Скандалът с педофила е разкрит, след като от дом "Олга Стоянова" сигнализирали за системното изчезване на едно от малките момчета в дома, което след прибирането си се хвалело със скъпи дрехи и телефони, както и с пари.

На първа инстанция Дупнишки районен съд постановил присъда срещу Здравко Стоянов и Алекси Илиев, която троен състав на КОС потвърди. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов