Избрани Новини

56-годишен пребит от сина си заради кредит

Инцидентът станал завчера в село Долно Драглище

56-годишният Спас П. от село Долно Драглище, община Разлог, е жестоко пребит и по спешност с лицево-челюстна травма е транспортиран за лечение в столицата.

Инцидентът станал завчера в селото. Според коментарите на местните жители мъжът е пребит от сина си, след като възникнал спор за изтеглен кредит. Синът взел пари, за да ремонтира фамилната къща. Вместо да пести средствата, бащата започнал да ги харчи за почерпка с приятели. Последвал скандал между бащата и сина, който бързо прераснал в сбиване, пише struma.bg.

На пострадалия е оказана първа помощ в болницата в Разлог, след направените изследвания е установено, че има счупена челюст и се нуждае от специализирано лечение, в полунощ е транспортиран за „Пирогов“.

80-годишен благоевградчанин е приет по спешност в хирургия, след като пострадал след почерпка при съседи. Инцидентът станал в района на РТЦ - Благоевград. Пострадалият Павел В. бил на гости при съседи, почерпил се с ракия и си тръгнал, но паднал и наранил тежко главата си. Приет е в болницата с тежък хематом и охлузни рани по главата. Настанен е за лечение под активно лекарско наблюдение, няма съмнение да е станал обект на престъпление.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)