Избрани Новини

Раева: С ПИБ ще задържим добрите резултати в художествената гимнастика

Най-голямата българска банка ще помага на най-българския спорт, обяви изп. директор на ПИБ Васил Христов

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева и изпълнителният директор на Първа Инвестиционна Банка Васил Христов обявиха съвместно партньорство между двете страни, предаде репортер на Bulgariautre.bg.
Раева обяви, че тази подкрепа ще помогне на най-успешния български спорт, да сбъдне по-лесно своите мечти и да запазим добрите резултати.


„Поводът е радостен. Българска банка става партньор в годината, в която имаме най-много успехи – след спечеления златен медал от българския ансамбъл на световното първенство в Измир, титлата в Баку, сребърния медал в многобоя на младежките олимпийски игри. Искам да благодаря от името на златните момичета, всички онези треньори, от името на всички 50 клуба, за подкрепата, която ни се оказва. Благодаря на г-н Христов, г-н Мутафчиев и г-н Минев. Най-българската банка ще помага на най-успешния български спорт. Това партньорство с Първа инвестиционна банка е от изключително значение за нас, то ще ни помогне да запазим добрите резултати и да сбъднем по-лесно своите мечти“, коментира Раева на специална церемония.

„Без никакъв проблем можем да приемем домакинство на европейско първенство по художествена гимнастика през 2018-а година. Имаме материалната база, а това събитие ще предизвика голям интерес. Финансово също не е проблем. Не е нещо непосилно. Много други спортове, без да споменавам имена, харчат по-големи суми за състезания в чужбина. Трудните времена не успяха да ни отделечат от големите успехи“, допълни президентът на БФХГ.

„Искам да пожелая успех в борбата за домакинство през 2018 г. Това е много красив спорт. Разгледах една статистика, която ми попадна. Художествената гимнастика е спорт на 74 години. През повече от половината време България е абсолютен шампион. За нас е чест най-голямата българска банка да помага на най-българския спорт. Като всяко едно партньорство, и това се прави с идея за дългосрочен план. Подкрепата на спорта винаги е била важна част за нас“, допълни изпълнителният директор Васил Христов пред репортер на Sportonline.bg.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)