Избрани Новини

Тръгна делото за убийство срещу 44-годишната Стефка Стоянова

Разпитват осем свидетели

Днес състав на Разградския окръжен съд даде ход на делото срещу 44-годишната Стефка Стоянова от село Балкански, обвинена в убийството на 52-годишния Недялко Богданов.

Прочетен бе обвинителният акт, според който на 18 януари тази година по особено мъчителен начин и с особена жестокост подсъдимата е умъртвила жертвата си, като е нанесла множество удари по тялото с тъп предмет. Във фаталния ден Стефка Стоянова и Недялко Богданов се скарали, след като употребили алкохол. Подсъдимата го обвинявала, че я е набедил за някаква жалба, обиждала го, блъскала го с ръце, а после го е удряла с права лопата, с кол и с нож. След това си тръгнала с колата на свидетеля Ивелин Иванов към село Балкански, а съседка видяла пожар в къщата и извикала пожарната и полицията. При огледа е бил намерен обгорелият труп с множество наранявания, съобщава радио  Шумен.

По искане на адвоката на Стоянова, ключовите свидетели Ивелин Иванов и Дарин Христов ще бъдат разпитани накрая, в присъствието на вещите лица, изготвили комплексна психиатрична и психологична експертиза. Делото е насрочено за два дни, като в момента се разпитват явилите се осем свидетели.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов