Избрани Новини

Убийство в София! (обновена)

Мъж е застрелян пред дома си с четири куршума

45-годишен компютърен специалист е разстрелян пред дома си в София с поне четири куршума, предаде Нова телевизия. Престъплението е извършено в непосредствена близост до 19-о училище в София - в района на улиците "Захарий Круша" и "Яков Крайков".
Полицаи вече са отцепили целия периметър.

По данни на СДВР жертвата е на 38 години,предаде бТВ. Все още не се съобщава самоличността на зрелищно застреляния мъж. Професионалната екзекуция е вдигнала силите на реда. Три от куршумите са в тялото на жертвата, един -контролен е в главата. Според съседи застреляният се казва Николай и се е занимавал с компютри, съобщава "Блиц".

Жертвата на престъплението, извършено в непосредствена близост до 19-о училище в София -  в квартал "Крива река" до ВМА, не е криминално проявена, пише "24 часа". Според свидетели застреляният вероятно е собственик на компютърен клуб.
Жертвата е паркирал колата си и след това се е скарал с някакъв човек, който извадил пистолет и го прострелял. Все още не е ясна връзката между двамата.

Обновена в 22.08 часа

Столични криминалисти работят по разкриването на тежко криминално престъпление. Тази вечер, около 20.40 часа, на тел. 112 е постъпил сигнал за прострелян мъж пред блок на ул. „Захари Круша“ в София, съобщиха от пресцентъра на МВР., цитирани от „Фокус“. На място незабавно са изпратени криминалисти от СДВР. Те установили самоличността на жертвата – 38-годишен мъж без криминални прояви. В момента на местопроизшествието се извършва оглед, районът е отцепен. Според първоначално събраната информация, междуличностни отношения са в основата на тежкото престъпление. Разследващите продължават работа по разкриване на извършителя.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов