Избрани Новини

Пияна внучка смля от бой баба си

Крими

15-10-2014, 13:25

Снимка:

btvnews.bg

Автор:

Plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Старата жена била системно тормозена след употреба на алкохол, по разкази на съседите

Пияна внучка метнала здрав бой на баба си. В неравния двубой срещу възрастната жена се включил и съсед, който искал да помогне на другарката си по чашка. Екшънът се разразил в къща на улица "Стефан Караджа" в Пазарджик в края на март. Домът бил собственост на Виолета Тодорова, но отскоро при нея се нанесла и носещата името  внучка. Последната обаче имала навика често да си попийва, пише Пазарджишка Марица.
В последния запой се включил и съсед на Виолета, който донесъл почерпка. По някое време обаче градусът на настроението у купонясващите прераснал в агресия. Виолета започнала да обижда баба си, след което посегнала и да я удари. Избухнал голям скандал, в който се замесил и комшията. На телефон 112 бил подаден сигнал за побоя и на място пристигнал автопатрул на полицията. 
Получихме обаждане за семеен скандал, разказа служителят на реда пред съда. На място имаше 2 жени и един мъж. Поискахме им документите за самоличност. Сигналът беше, че внучката и нейният съсед са малтретирали бабата. На този адрес живееше възрастната жена, а внучката беше временно там.
Бабата каза, че двамата са употребили алкохол и са я блъскали и са се разправяли с нея. Старата жена поиска внучката  да напусне дома, защото се страхуваше от нея. Разпоредихме на съседа да напусне сградата. Той се махна, но внучката отказа да напусне къщата, за което се наложи да я изведем навън и  съставихме акт. Бабата се заключи в къщата, защото тя се опитваше пак да влезе. Госпожата явно беше употребила алкохол, обясни полицейският служител, участвал в овладяването на екшъна. Внучката сама ни призна, че къщата си е на баба , а тя само временно живее там, допълни униформеният. След края на екшъна от полицията съставили акт на пияната внучка на стойност 200 лева. Преди ден Районният съд в Пазарджик потвърди наложеното наказание като законосъобразно.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов