Избрани Новини

Абсолвенти получиха дипломите си от областния управител

Областният управител Димитър Димитров днес беше официален гост на тържествената церемония по повод връчване на дипломите на завършилите студенти от Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите-Пловдив, обучавали се в Регионален център за дистанционно обучение - Колеж по икономика и мениджмънт Благоевград.

„Уважаема проф. Стоичкова, проф. Димитров, сърдечно Ви поздравявам за дадената възможност на младите хора да придобият знания и умения, адекватни на динамичния свят, в който живеем”, каза губернаторът Димитров.

 Той поздрави и абсолвентите и техните преподаватели и им пожела на добър път.  „Скъпи абсолвенти, за амбициозния млад човек незабравим  период от живота е студентският. В него има и много труд, и много развлечения, мечти, лекции и дипломни разработки, държавни изпити, любови. Но най-върховният миг от обучението е тържествената церемония по връчването на дипломите. Използвайте придобитите знания и  умения и следвайте мечтите си. Не се страхувайте от изпитанията, които ще ви поднесе живота, от Вас зависи те да се превърнат в път към успеха. Бих искал да използвам случая да Ви пожелая успешен старт в професионалната Ви кариера и личностна реализация”, пожела областният управител на Пиринско, информират от Областната администрация.

Димитър Димитров заедно с „двигателя“ на колежа, от създаването му до сега,  проф. Стоичкова и ректора на пловдивското висше училище проф. Димитров връчиха дипломите на завършилите студенти. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов