Избрани Новини

Спенс: Човек трябва да помни откъде е тръгнал и да не забравя

Спенс отпразнува 39-и рожден ден и разкри, че скоро пуска два клипа наведнъж

Вчера рапърът Спенс отпразнува своя 39-ти рожден ден и получи стотици поздравления на личния си Фейсбук профил. Плевенчанинът отвърна на всички честитки с радостна вест за феновете си.

"Благодаря на всички за топлите пожелания и уважението. Много скоро ще ви зарадвам с два клипа наведнъж!", написа Спенс в социалната мрежа.

През последните години изпълнителят пуска по-рядко парчета, а причината за това е комерсиализацията на жанра.

"През 90-те рапът не беше комерсиален, беше истински. И както във всяко едно нещо, като влязат парите, нещата се развалят. В момента всяка една музикална компания може да произведе "звезди". Пълно е с хора, болни от звездомания, искащи именно такъв успех. През 90-те всичко се правеше от любов към тази музика - мисълта за парите беше назад, любовта беше по-важна. Индустрията обаче е вече заразена. И това, което най-много ме дразни, е, че никой не помни кой му е помагал навремето. Аз си знам за мен: ако не беше диджей Станчо, едва ли щях да стигна напред. Човек трябва да помни откъде е тръгнал и да не забравя. Понеже тези хора, които ги срещаш нагоре, по-късно почваш да ги срещаш и надолу, не е ли така? Но какво да се прави... Сега готвя нови неща, напук на всички глупости, които се случиха на рапа.", сподели наскоро Спенс пред "Стандарт".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов