Избрани Новини

Мариан Вълев излиза на плевенска сцена в сряда

Все още могат да се закупят билети за моноспектакъла на Мариан Вълев в Плевен

Тази сряда, 15 октомври, Мариан Вълев излиза на плевенска сцена със своя моноспектакъл "ВИП". Благодарение на "Agro Trade Invest Group", "ПлевенУтре" и Община Плевен, талантливият актьор ще зарадва всички почитатели на киното, театъра и културата на 15 октомври в зала "Катя Попова". Началото на "ВИП" е в 19 часа.

Билети все още могат да се закупят от книжарницата на "Старата главна"/срещу магазин "Теодор"/ - всеки ден от 11.00 до 18.00, както и от кафе клуб "Umbrella". Цената на всички билети е 16 лева, а за допълнителна информация може да се обадите на 0885 91 30 91. Билети ще се продават и в деня на самото представление.

„ВИП" е дело на драматурга Ерик Богосян като оригиналното заглавие на пиесата е „Събуди се и помириши кафето". Тя осмива живота на известните и кара зрителите да се замислят какъв всъщност е смисълът на съществуването ни. Разсъждава с иронична усмивка и върху стремежа ни да бъдем успешни и богати. Какво е да имаш голяма къща и спалня с балдахинови чаршафи, да си по страниците на всички вестници само, защото си си купил порше и Мартин Карбовски да те покани в предаването си, за да ти задава тъпи въпроси. В спектакъла се смесват театър и кино, а някои от монолозите на Вълев са прожектирани на голям видеоекран. Актьорът прави колаборация на Богосян със своята лична история. Животът му в Америка и връщането му у нас. Страхът дали след толкова години все още ще може да омагьосва от сцената, дали ще докосне отново хората.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов