Избрани Новини

Променят движението на тролеи заради ремонти

Реорганизацията започва от утре и ще продължи до 27 октомври

Заради извършване на ремонт и рехабилитация на бул. „Цар Симеон Велики”, ще бъде спряно движението по северното платно, в участъка от ул. „Св. Отец Паисий” до ул. „Д-р Тодор Стоянович” в Стара Загора.
Ремонтът на северното платно на бул. „Цар Симеон Велики” в участъка от ул. „Св. Отец Паисий” до ул. „д-р Тодор Стоянович” ще започне утре - 14.10.2014г. и ще завърши на 27.10.2014г.
За целта ще бъде спряно движението на личен, обществен и договориран транспорт и на моторни превозни средства, извършващи транспорт за собствена сметка по този участък. То ще се извършва по обходен маршрут: за движещите се в посока от запад на изток: по южното платно на бул. „Цар Симеон Велики”; за движещите се в посока от изток на запад: ул. „Св. Отец Паисий” – ул. „Генерал Столетов” – ул. „д-р Тодор Стоянович;
Осигурена е подмяната на вертикалната пътна сигнализация за посоченото време.
Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната.
Във връзка с тази промяна, обслужването на тролейбусни линии № 1 и № 26, ще се осъществява от автобуси по обходен маршрут: спирка „Чая“ на бул. „Цар Симеон Велики“ – ул. „Димчо Стаев“ – ул. „Ген. Гурко“.
Тролейбусна линия №36 ще бъде обслужвана от тролейбуси по следния начин: в направление кв.“Железник“ – ПЗ „Загорка“ – маршрутът не се променя; в направление ПЗ „Загорка„ - кв. „ Железник“ тролеите ще се движат по маршрут - ул.“Ген. Гурко“ - ул. „Димчо Стаев“- спирка „Чая“ на бул. „Цар Симеон Велики“.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов