Избрани Новини

Цветан Цветанов с обръщение към избирателите от Благоевградско

Ето какво каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов на жителите на Благоевград и региона

Уважаеми жители на Област Благоевград,

След окончателното обявяване на резултатите от вота на 5 октомври, е ясно, че и в региона, и в страната ПП ГЕРБ отново е заслужила доверието на най-много български граждани. Искам да благодаря на всеки от вас, който в неделя е подкрепил листата, на която бях водач. Благодаря и на всички, които направиха своя информиран избор, без значение коя политическа сила са избрали, защото държавата има нужда от активни и отговорни граждани.

Искам да отправя благодарност също и към членовете на четиринадесетте предизборни щаба на ГЕРБ в областта, както и към всички наши съмишленици, които неуморно работиха в изминалата кампания, водени от загриженост за Родината.

След поредния изборен успех е още по-ясно, че ГЕРБ е най-стабилният политически субект в България – предпочитан от българските избиратели, надежден и желан партньор за европейските лидери. На 5 октомври хората за пореден път показаха, че се нуждаят от сигурно и предвидимо бъдеще.

За нас успехът е оценка за работата ни, но и много висока отговорност! Като заместник-председател на ПП ГЕРБ съм категоричен, че най-голямата партия ще положи всички усилия, за да има България стабилно управление, което отново да ни върне на европейския път на развитие! Време е Европа отново да възвърне доверието си към българската държава. Време е пред българските граждани да има перспективи, вместо социални помощи на кредит!

Като избран за народен представител от Благоевградски многомандатен избирателен район, аз гарантирам, че ще защитавам интересите на всички жители и заедно с колегите ми ще подкрепям просперитета на региона.

С уважение:

Цветан Цветанов,

Зам.-председател на ПП ГЕРБТоп Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)