Избрани Новини

За мъже! 11 неща, които не подозирате, че се харесват на жените

Навитите ръкави на мъжката риза отдавна не са признак за немарливост

Напротив. Те се превърнаха в част от съвременния стайлинг на мъжете, които имат престижна професия, изглеждат добре, интелигентни са, следят модните течения и имат прекрасно чувство за хумор.

Причина за тази модна небрежност не е прищявката на някоя фешън икона, а по-скоро сладострастието на жените. Те харесват мъжките ръце, които за нежния пол са еквивалентът на красивите женски гърди. А навитите ръкави просто откриват по-голяма част от тях.

Всъщност този начин на носене на ризата е само едно от 11-те неща, които правят мъжете привлекателни в женските очи. Най-големият парадокс е, че самите мъже не ги осъзнават, по-скоро не ги оценяват по този начин.

Иначе спор няма, мъжете са суетни, защото искат да са привлекателни. Но когато го правят съзнателно, невинаги им се получава. За сметка на това в повечето случаи един жест е достатъчен, за да умили всяка жена. Поне така твърдят участничките в допитване, направено от американски интернет форум. Въпросът там е: “Какво правят мъжете, което ви се струва привлекателно, но те не знаят, че е?”

Коментарите включват цялата палитра от това да са внимателни и грижовни към животните до това как превключват на скорост. По-голямата част от отговорите всъщност изобщо не се отнасят до действия или типична черта на мъжете. Какъв е изводът?

Малките жестове

имат голямо значение

Освен навитите ръкави ето останалите 10 неща, които жените искат от мъжа.

1. Бъдете мили и към непознати. Дали ще дадете допълнителен бакшиш на разносвача на пица, когато вън вали, или ще спрете на пътя, за да помогнете на някого, който има проблеми с колата, или ще отворите вратата на някого, чиито ръце са заети. Една жена във форума го обяснява така: “Да те хванат да правиш нещо, което показва характера ти - толкова е секси.”

2. Да се смееш с глас, силно. Кой не харесва човек, който се радва на живота? Понякога дори ти се иска да нацелуваш този, който се смее истински, неподправено, неконтролирано.

3. Разнеженият поглед. Начинът, по който някой ви гледа, може да каже много неща. За жените погледът говори много. Коя би устояла на очи, които грейват, когато ви видят?

4. Говорете страстно. Повечето слушатели са на мнение, че темата е по-маловажна от начина, по който се говори или спори за нея. Една жена обяснява: “Когато гаджето ми говори развълнувано за нещо, което го интересува, дори и това да не ме засяга, започвам да слушам с внимание.”

5. Поддържайте разговор. Да можеш да проведеш интелигентен разговор, е много подценяван начин да бъдеш привлекателен. В днешно време повечето мъже си мислят, че трябва да могат единствено да разсмиват момичето, с което са излезли. Глупавите шеги обаче са свръхбезсмислени. А умението да говориш умно е ненадминато. Ако някой има нужда от подобна помощ, вече са създадени и мобилни приложения за техниките на разговора.

6. Силна концентрация. “Обичам изражението, което лицето на един мъж придобива, когато той се опитва да реши нещо”, казва една жена във форума. Очевидно е, че жените нямат нужда от самочувствие тип “Знам всичко”.

7. Готви. Една от жените, участвала в допитването, обяснява как ѝ въздейства мъжът ѝ, докато тя го гледа как готви:

“Много обичам да гледам как гаджето ми готви. Мога да стоя и да го наблюдавам цял ден. Той се суети,кълца зеленчуци и ги хвърля върху месото, разбърква нещата в тигана и прави всичко това изключително самоуверено. Мисли си, че само приготвя вечерята. Това, което не знае, е, че по времето, когато яденето е готово, след като съм го гледала как е толкова компетентен, искрено съзнателен и фокусиран върху готвенето, ми се иска да разкъсам дрехите му и първо да се любим, а вечерята да остане за по-късно.”

8. Често те гледа в очите, особено когато наоколо е пълно с хубави момичета. Да знаеш, че някой е обсебен от теб, е голям плюс. В тези моменти жената почти е убедена, че ще е вечно твоя.

9. Показвайте колко сте внимателни и тактични. Жената оценява, когато мъжът неочаквано ѝ прати есемес, в който казва, че мисли за нея.

Или ѝ пише нещо, с което ѝ припомня какво е казала тя преди време. Да препратиш по мейла текст, за който си мислиш, че ще заинтригува партньорката ти, да помниш някоя незначителна годишнина или да пожелаеш на някого успех, когато е на важна среща - това са онези малки неща, които правят голямата разлика. Има и още - може да напишеш бележчица с текст

“Обичам те” и да я пъхнеш незабелязано в джоба ѝ или чантата ѝ. Когато и да я намери, тя ще е безкрайно щастлива.

10. Прегръдките откъм гърба. Симпатично е и кара жената да се чувства сигурна. А и кой не обича прегръдките като цяло?

Източник: "24 часа"



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов