Избрани Новини

"Тонус"- Кюстендил ще участва на 17- тия национален турнир по спортна аеробика

"Тонус" залага на отбор от 11 състезатели на Националния турнир по спортна аеробика

Спортен клуб по аеробика "Тонус"- Кюстендил ще участва с 11 състезатели на 17- тия национален турнир по спортна аеробика в Боровец, съобщава dariknews. Днес са квалификациите, а в неделя финалите в отделните категории.
Ивена Шопска ще представя "Тонус" при най- малките- 7- 8 години индивидуално, в "А" категория. Анна Байрактарска и дебютантката Ивет Кирилова ще се състезават при 9- 11- годишните момичета. Ивана Георгиева, преминава от "Б" в "А" категория и ще бъде представителят на кюстендилската школа при 12- 14- годишните. В тази категория е и медалистката Светлина Велинова, като тя ще участва индивидуално и в тройка с две момичета от Самоков.
Надежди за медал се възлагат на мъжът в групата Михаил Лучански, който ще е в оспорваната група- юноши 15-17 години.
Клуб "Тонус" ще има участие с при малките формации, "Б" категория. Ива Симеонова, Виктория Георгиева и Симона Ръждавичка са формацията при 11- 14- годишни. Изабела Николова  и Ивона Георгиева ще се борят за отличие при 15- 17- годишните.
Треньори на отбора на "Тонус" са Галя Миладинова и Десислава Александрова, а съдия на турнира ще бъде Соня Александрова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов