Избрани Новини

Мика Стоичкова: Аръков не можеше да го вдигне

Сексът между двамата бил мираж

Мика Стоичкова продължавала да сипе огън и жупел срещу бившия си приятел. Щерката на Камата, също като татко си, не прощава лесно и обижда жестоко всеки, който я нарани, споделят нейни приятели пред "Всеки ден".

Малко преди да замине от България, Стоичкова се напила зверски по време на парти за заминаването й. В разгара на купона Мика започнала да разказва пикантерии около интимния й живот с актьорчето със съмнителна сексуална ориентация. Признанията й направо втрещили околните.

"На Иво му е голям, но не му става, ако ще да му бая и цяла нощ. Молила съм му се като на поп, но не ще и не ще. Сексът за нас беше мираж", откровеничала Стоичкова.

Всъщност проблемите в леглото била една от причините да се разделят. Запознати разкриват пред вестника, че и певицата Мария Илиева имала подобни проблеми. Самият Евгени Минчев разказа в къщата, че двамата с Аръков били само приятели, гушкали се, но до повече интимности не стигнали. Ако слуховете се окажат верни, ще се потвърди теорията, че Иво всъщност си пада по мъже.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов