Избрани Новини

Председателят на ЕНП Жозеф Дол поздрави Бойко Борисов и ГЕРБ за победата на изборите

Реформаторския блок също получи поздравления от ЕНП

Само правителство от ЕНП, ръководено от ГЕРБ и Бойко Борисов, може да предприеме необходимите реформи, за да донесе на България политическата стабилност, която е необходима, за да се определят условията за икономически растеж и просперитет за гражданите. Това заявява председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол в прессъобщение, публикувано на официалния сайт на ЕНП, по повод победата на ГЕРБ на предсрочните парламентарни избори.

Дол изразява увереност, че Бойко Борисов ще успее да сформира десноцентристко коалиционно правителство, което ще бъде в състояние да отговори на тези предизвикателства. Българският народ са довери на ГЕРБ и нейния лидер Бойко Борисов, и го постави начело на страната. Бих искал да поздравя сърдечно моя добър приятел Бойко Борисов за голямата победа над социалистите. Очаквам с нетърпение да продължим да работим с Бойко Борисов и лично да го поздравя по време на следващата Среща на върха на ЕНП на 23 октомври“, заявява председателят на ЕНП.

Също така бих искал да се възползвам от тази възможност да поздравя Реформаторския блок и по-специално партиите-членки на ЕНП - СДС и ДСБ, които взеха участие и постигнаха добър резултат, се казва още в прессъобщението на ЕНП.






Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)