Избрани Новини

Общината осигурява транспорт за хора с увреждания за изборите

Подавайте сигнали за нарушения на горещия телефон

Община Бургас осигурява днес транспорт на избиратели с увредено зрение или със затруднения в придвижването. Заявки се приемат на адрес ул. "Александровска" № 106 /Транспортна къща/, както и на телефон - 056 810 943.
Услугата се извършва на цената на билета за градски транспорт.
Паспортните служби в цялата страна работят днес и утре, съобщиха от МВР. Работното им време е от 8.00 до 18.30 ч, без прекъсване. През това време ще се връчват готови документи и ще се издават удостоверения. И в самия изборен ден в неделя, както и в събота, ще се издават удостоверения за откраднат или повреден документ за самоличност.
Открита е и телефонна линия за подаване на сигнали за нарушения или евентуални престъпления, съотносими към отговорностите на министерството в изборния процес.
На тел. 02/982 22 32, факс 02/982 56 46 и на имейл izbor@mvr.bg гражданите ще могат да съобщават за забелязани от тях нарушения или евентуални престъпления, съотносими към отговорностите на МВР в изборния процес.
Откриването на линията е част от предприетите във вътрешното ведомство мерки за обезпечаването на сигурността и обществения ред при провеждането на предсрочните парламентарни избори.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов