Избрани Новини

Бербо с ултиматум към брат си, развежда се или "увисва"

Най-добрият български футболист Димитър Бербатов се е нагърбил с тежката задача да разведе брат си

Блудният Асен е затънал до шия в проблеми с Темида, след като бе осветлен като дилър на кокаин. Приятелите на по-малкия Бербатов твърдят, че жена му Димитричка, била в основата на битието му като уличен пласьор на „бело".

„Влияе му много зле, всичко идва от нея. Цял град шушука, че неин братовчед, на „ти" с дрогата, го е вкарал в опасния занаят. Нищо чудно да стигне и до затвора", ядосват се аверите на Асен, цитирани от "Всеки ден". Те разкриха, че Митко Бербатов бил готов на всичко, за да разтрогне брака му и така да спаси малкия си брат от лапите на наркомафията. Димитричка е племенничка на най-известният благоевградчанин в чуждестранен затвор - Иван Ганчев - Ганята. В момента бандитът излежава 9-годишна присъда за източване на банкови карти в западноафриканската държава Уганда. Ганята търка наровете в Лузира.

На всичкото отгоре местните зевзеците злословят, че Димитричка имала доста палав нрав и така петняла излишно честта на фамилия Бербатови. Преди десетина години пък баща й заминал за Испания уж по работа, но така и не се върнал при семейството си. „Асен да се раздели с жена си, или ще спирам да му помагам", отсякъл Митко при последната си визита у нас през пролетта. За да покаже колко е ядосан на брат си, нападателят на Монако дори не му се обадил, че си е в България. „Засега обаче заплахата му не хваща дикиш, Асен и Мими всеки ден са заедно по кафетата в центъра, не личи да готвят развод", цъкат с език верните фенове на Бербо.

Футболният гений има защо да е нервен. В началото на септември прокуратурата в югозападния град внесе обвинителния акт срещу Асен заради търговия с кокаин. 31-годишният Бербатов бе заловен на два пъти да продава дрогата. На 8 ноември 2012 г. около 19 ч. той пробутал 0,62 грама кокаин на благоевградчанина Б. В. на централната търговска улица. На 15 март 2013 г. в 21 ч. пък изтъргувал 0,87 грама „бело" за 90 лв. на блондинката А. А. кока пред местна дискотека. Като бонус срещу малкия Бербо има и второ обвинение - за шофиране без книжка. На 30 януари 2014 г., на рождения ден на брат си, той бе сгащен да управлява сеата на жена си без да има документ за правоспособност, отнет му за предишно нарушение от пернишки полицаи.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов