Избрани Новини

Кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ се срещнаха с жителите на квартал „Еленово”

Даниела Савеклиева и част от кандидатите за депутати за 1-ви МИР се срещнаха с жителите на квартал „Еленово" в Благоевград

Вторият в листата на ПП ГЕРБ Даниела Савеклиева и част от кандидатите за депутати за 1-ви МИР се срещнаха с жителите на квартал „Еленово" в Благоевград.
„На предстоящите на 5 октомври избори всички ние, заедно, трябва да решим накъде ще върви България. За нас от ГЕРБ това е европейският път на развитие на страната ни и не само защото имаме подкрепата на ЕС, но и защото умеем да се справяме. Управлявахме три години и половина в най-тежката криза и стабилизирахме страната, тогава правителството на Борисов получи огромно доверие от Европейския съюз", каза Даниела Савеклиева. Тя изтъкна още, че именно по времето на управлението на правителството на ГЕРБ, ЕС размрази европейските програми и по този начин в България се вляха много средства.
„За година и два месеца при управлението на тройната коалиция държавата е съсипана, спрени са отново евросредствата, банковата система е нестабилна. Това, което искам да ви помоля всички е да гласувате на 5 октомври, а отборът на победителите е с №9 в бюлетината. Не обещаваме да е лесно, но за нас не е невъзможно и всеки един от нас осъзнава отговорността, която поема. Трябва да стабилизираме държавата така, че всеки един от вас да го усети", подчерта Савеклиева.
Десетият в листата на ГЕРБ за Благоевградски избирателен район Венцислав Хросинков запозна гражданите на кв. „Еленово" с един от основните приоритети в управленската програма на ГЕРБ за саниране на панелните блокове.
„За първите 2 години ПП ГЕРБ си е поставила за цел да санира 50 % от панелните блокове. През първите 2 години ще се осигурят 2 милиарда лева 100% безвъзмездна помощ и с тях ще бъдат обновени половината от многофамилните жилищни сгради в страната, а  това ще спести от сметките за ток и парно", заяви Венцислав Хросинков.
Другият кандидат за народен представител от Благоевград Красимир Чакъров също призова съгражданите си да подкрепят ГЕРБ, като гласуват с №9 в бюлетината.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов