Избрани Новини

Даниела Савеклиева: Подкрепете отбора на победителите

Това заяви водачът на листата на ГЕРБ в Благоевград

Кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ в Благоевградска област се срешнаха с жителите на Разлог. Да подкрепят кандидатите на ГЕРБ дойдоха евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел, председателят на Обединени земеделци Петя Ставрева и кметът на Разлог Красимир Герчев. 

„Нашит отбор е отборът на победителите, защото в него сме събрани професионалисти, експерти в различни сфери. Само партия ГЕРБ може да възстанови България от тежката криза, която винаги ни оставя управление на БСП и ДПС. Повече от всякога е нужна висока избирателна активност, за да бъде следващото правителство, правителство на стабилна България, член на Европейския съюз. Затова на 5 октомври гласувайте с номер 9 в бюлетината”, обърна се към хората областният координатор на партията и втора в листата на ГЕРБ Даниела Савеклиева.

 „Тук ме водят благодарността, подкрепата и вярата. Благодарна съм на хората на Разлог, че помогнаха с вота си ГЕРБ да бъде първа политическа сила на евроизборите. Сега отново трябва да подкрепим ГЕРБ, единствената партия, която може да върне страната ни по онзи европейски път на развитие, който България заслужава. Вярвам,че ще победим”, заяви ръководителят на делегацията на ГЕРБ в Европейския парламент и зам.-председател на Групата на Европейската народна партия (ЕНП) в Европарламента Мария Габриел. 

Председателят на Обединени земеделци Петя Ставрева призова жителите на Разлог да направят мъдър избор. „Ако искаме утре да живеем по-добре, трябва да гласуваме с номер 9 в бюлетината. Само отборът на ГЕРБ може да направи промяната, от която има нужда страната ни”, подчерта Ставрева. 

„За да продължим да мечтаем, за да има бъдеще за децата ни и за нас, изборът е ГЕРБ. Вашето присъствие и препълнената зала показват, че ПП ГЕРБ я има, че сме много, че сме силни и ще победим”, обърна се към своите съграждани кандидатът за народен представител на ПП ГЕРБ от Разлог д-р Мария Копанарова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов