Избрани Новини

Предават директно тенис турнира Albena open в ивтернет

Адресът е youtennis.net

Италианската компания Крионет предава директно мачовете от престижния международен турнир по тенис Albena Open, който дава възможност на участничките да спечелят точки за световната ранглиста. Надпреварата е с награден фонд 10 000 долара и се провежда на кортовете на тенис център Калиопа. Любителите на тениса от цял свят имат възможност директно да наблюдават срещите на корт №1 от квалификациите и основната схема в интернет на адрес youtennis.net.

С двата международни турнира курортът Албена, който е официален партньор на Българската федерация по тенис, се утвърждава като тенис дестинация. Първите оценки на тенисистките, които са едни от най-добрите в света, са че базата в Албена разполага с кортове на много високо ниво. В резултат на това растат запитванията за тенис лагери догодина. Поставена под №1 в основната схема на турнира тази седмица е е чехкинята Пернила Мендешова.

Програмата на мачовете вYouTennis.netза днес: от 10 часа Теодора Стънга (Румъния) - Елвира Юравльова (Mолдова). Следва Никол Йорданова (България) - Анастасия Клименко (Украйна).



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов