Избрани Новини

Октомврийските туристически турове в Храма на "Берое"

Дати и часове за следващите обиколки

Продължават регулярните туристически турове на стадиона под Аязмото , организирани от ПФК „Берое“. Всеки желаещ може да види съблекалнята на мъжкия отбор, официалния терен отблизо, ВИП залите и разбира се – клубният Музей на славата.
През този месец са определени три дати за всички желаещи – 4, 19 и 25 октомври от 13 ч. По традиция туровете започват от официалния вход на стадиона.
Записването става чрез формат в официалния сайт на клуба, чрез заявка на e-mail адрес tours@beroe.bg Там е нужно да напишете името си, датата, за която желаете да се запишете и часа. Ако записвате повече от един човек е нужно да го уточните. Няма възрастови и всякакви ограничения за посетителите.
Записване става и на място в официалния фенмагазин на „Берое“, който се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход, този с големите стълби). Работното му време е понеделник-сряда и събота-неделя (10:00-13:00 часа и 13:30 до 18:30 часа). Почивни дни са всеки четвъртък и всеки петък.
Могат да бъдат организирани и отделни турове за групи в удобно време. Всеки желаещ да запише цяла група трябва да се свърже с нас чрез e-mail адреса или на място във Фен магазина, за да се уточнят подробностите.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов