Избрани Новини

Секс маниак от "Меден Рудник" остава зад решетките

Крими

26-09-2014, 16:24

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

За втори път съдът не пусна Янчо Великов от ареста

Той е обвинен за блудство с три жени в  комплекс „Меден рудник“ .

На 19 август около 23 ч. на асансьорната площадка в жилищен блок, чрез употреба на сила – хващайки и нанасяйки удари в областта на лицето, извършил действие с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление с лице от женски пол. Същата нощ около 23,30 ч. , зад блок, чрез употреба на сила – хващайки пострадалата с дясната ръка и притискайки я към себе си, извършил действие с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на друга жена. Третото деяние сторил на два дни по-късно. Във вход на блок, като употребил сила – прегръщайки пострадалата с ръце и притискайки я към себе си.
Великов и неговия защитник обжалват като се мотивират с нововъзникнало в досъдебното производство обстоятелство. Районна прокуратура – Бургас е прекратила досъдебно производство за друго деяние против обществения ред и спокойствието, извършено след процесните блудствени действия. Мнението на прокуратурата е, че обвинението трябва да бъде преквалифицирано по Указа за борба с дребното хулиганство.
 Адвокатът на Великов твърди още, че подзащитният му е извършил деянието в тежко пияно състояние. Според него мярка за неотклонение домашен арест би осигурила участието му в разследването и в бъдещ наказателен процес,а арестът му се явява прекомерно тежка мярка за процесуална принуда.
 Обвиняемият заяви пред съда, че не може да обясни защо е извършил деянията.
 Представителят на Окръжна прокуратура – Бургас посочи, че Великов е привлечен да отговаря за тежко умишлено престъпление. То е извършено в рамките на един час срещу три жени в тъмната част на денонощието. Няколко дни след тези деяния - на 01.09.2014 г., той е извършил неприлични действия спрямо друго лице. Това според прокурора води до извод, че обвиняемият може да извърши нови престъпления, ако му бъде определена по-лека мярка за неотклонение.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов