Избрани Новини

Първа чуждоезикова борса в Бургас

Животът

26-09-2014, 11:01

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Латински , норвежки , хинди и арабски са по-екзотичните езици за които се предлага обучение в Бургас

Първа по рода си "Чуждоезикова борса" предстои днес в Младежкия културен център в Бургас.  Събитието ще е с продължителност 3 часа и  ще даде възможност на деца, младежки и възрастни, да се запознаят с голямото разнообразие от езикови курсове, предлагани от езикови центрове и училища от Бургас и Британски културен център.

Представителите на центровете и училищата ще дават информация на всеки желаещ за различните видове курсове и програми по езици, които предлагат, условията за записването, съответната продължителност, цени, промоции и други. Едни от най-интересните езици, по които се предлага обучение, са: латински, норвежки, хинди и арабски. Борсата започва в 17 ч.

Паралелно с това от 18:00 часа в зала 1 на Младежки културен център ще се проведе практическо ателие на тема: "Успешният учител през погледа на д-р Томас Гордън". То е насочено към и е подходящо за всички професионалисти, заети в сферата на образованието - учители, възпитатели, преподаватели във висшите училища, специалисти в сферата на неформалното образование, ръководители на образователни институции и социални услуги. Събитието ще продължи два часа и е с вход свободен. Сертифицирани обучители и представители на организацията ще говорят за това какво означава "трениране на успешни учители", защо учителите имат нужда от обучение, кои са препятствията пред обучението и възприятието и как да се справим с тях. Те ще направят пред публиката и конкретни демонстрации за това как да се справим с неприемливото поведение на ученика, кои са най- типичните начини на противопоставяне (конфронтация) и повече за умението "Аз -послание".

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов