Избрани Новини

"Избори до дупка" подари ГЕРБ Пловдив област на Асеновград

Животът

26-09-2014, 08:15

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Преди представлението водачът на листата Методи Андреев и кандидатите за народни представители от 17 МИР се срещнаха с асеновградчани

Водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област Методи Андреев и кандидатите за народни представители от листата на 17 МИР Силвия Хубенова, Ангел Димитров, Вяра Стоева и Димитър Янев се срещнаха с асеновградчани преди началото на театралната постановка "Избори до дупка", която е специален подарък за жителите на общината от ГЕРБ Пловдив област.

Спектакълът  на театър "Искри и сезони" бе представен в читалище "Родолюбие" в Асеновград. Преди началото на  представлението Силвия Хубенова, представи на препълнената зала водачът Методи Андреев и своите колеги от листата на ГЕРБ Пловдив област. Пред асеновградчани  Хубенова и Андреев обясниха защо е важно да се гласува на тези избори и защо трябва ГЕРБ да спечели убедително. Те защитиха мнението, че тези избори са изключително важни за бъдещето на страната ни, защото от тях зависи пътя, по който тя ще поеме от тук нататък. Стабилността на България може да бъде гарантирана само при управление на партия ГЕРБ, заяви Силвия Хубенова. Андреев подкрепи думите на Силвия Хубенова и призова присъстващите масово да  гласуват, за да може да бъде избран работещ парламент, който да приема добри закони за стабилизиране на България. След тези думи двамата пожелаха на асеновградчани, препълнили залата на читалището, приятно гледане на спектакъла.

В ролите се въплатиха  артистите Антон Радичев,  Мария Статулова, Румен Угрински, Станимир Гъмов, Милена Атанасова, Деян Мачев-Дидо и Виолета Марковска. Постановката е по текст,  писан преди  повече от 100 години от гениалния  Бранислав Нушич.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов