Избрани Новини

Благоевградчанин чака повече от година, за да разбере как синът му се обесил в ареста

Синът му Иван Михайлов, на 39 г., бе намерен обесен в килията на Първо РУП - Благоевград

“Година и половина чакам да ми кажат дали синът ми наистина се е обесил в ареста на полицията и как е възможно това да стане в най-охраняваното място. За толкова време се разкрива убийство и виновните влизат в съда, а ние още чакаме”, оплака се Михаил Михайлов от Благоевград, цитиран от "24 часа". Синът му Иван Михайлов, на 39 г., бе намерен обесен в килията на Първо РУП - Благоевград, на 8 април м. г., след като бе задържан за шофиране в пияно състояние.

Същия ден около 14,30 ч в близкото с. Изгрев, Иван бил спрян за проверка, докато шофирал леката си кола “Фиат Пунто”. Поведението му било неадекватно, дрегерът показал 1,8 промила алкохол в кръвта. Наложило се полицаите да го качат в патрулката и да го откарат до центъра за спешна медицинска помощ за кръвна проба.

Той обаче се дърпал и отказвал. По време на придвижването му с полицейския автомобил към управлението направил опит да слезе и да избяга.

Затова се наложило да бъде задържан за 24 часа, а срещу него е започнало бързо полицейско производство за шофиране в нетрезво състояние.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)