Избрани Новини

Започва реконструкцията на ВиК мрежата в Поморие, затварят улици

Във връзка с изпълнението на проект „Реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежа на гр. Поморие” на 23 септември ще започнат строително-монтажните дейности на главната улица в града –„Княз Борис I”, съобщиха от черноморската Община. Три екипа ще работят едновременно в лявата лента на платното, по посока центъра на града, като началната точка е от пресечката с ул. „Средна гора”, а крайната – до магазин „Пени Маркет”. Срокът за приключване на строителните дейности в тази отсечка е 15 ноември 2014 г, написа topnovini.bg.
“Княз Борис I” ще бъде частично затворена за превозни средства за периода на дейностите по проекта, но преминаването ще бъде възможно и в двете посоки, като то ще се осъществява в дясната лента на платното. По време на строителството и поради пресичане на главен водопроводен клон към ул. „Средна гора” ще се наложи част от улицата да бъде изцяло затворена за една седмица.
От 1 октомври започва строителството и на други основни улици в кв. Свети Георги. Ремонтни дейности ще се извършват едновременно на улиците „Морска”, „Панайот Волов”, „Ангел Кънчев”, „Цветница” и „Възраждане”. В началото на всички участъци, предварително ще бъдат поставени информационни табели.
До края на месец октомври ще бъдат довършени дейностите в района около Музея на солта и ще бъдат асфалтирани улиците в кв. „Север”.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов