Избрани Новини

Лиляна Павлова ще се срещне с учители, строители, архитекти и домоуправители

Водачът на листата за народни представители от ГЕРБ ще посети Стара Загора и Чирпан

Водачът на листата за народни представители от ГЕРБ Лиляна Павлова ще представи националната програма за обновяване на българските жилища на партията. Тя ще разясни ползите и възможностите за саниране на панелните жилищни сгради и енергийната ефективност.
Срещата ще се проведе тази вечер от 17:00 часа в кв. „Железник“, ул. „Младост“, пред блок 14. В разговора ще вземат участие домоуправители и жители от три старозагорски квартала, в които има значителен брой панелни блокове.
По-рано същия ден, заедно с кандидати за народни представители от партията, регионалният министър в правителството на Борисов ще се срещне с ръководството и работниците от две старозагорски предприятия.
Също днес, от 14:00 часа, в зала 2 на х-л „Верея“, Павлова ще запознае с управленската програма на ГЕРБ и представители на Камарата на строителите, архитектите и проектантите, а малко по-късно ще разговаря за проблемите в образователната система с учители от старозагорски учебни заведения.

По-рано през деня Лиляна Павлова ще посети и община Чирпан. По време на предизборната си обиколка в региона тя ще се срещне със симпатизанти и активисти на партията. Павлова ще посети в 10.00 ч. градския пазар и традиционния есенен панаир в Чирпан. След това тя ще се срещне с ръководствата и работещите в местни предприятия.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов