Избрани Новини

"Стажантът" на Тръмп започва и във Варна

Парите

17-09-2014, 09:28

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

За участие в проекта ще бъдат избрани 50 младежи между 16 и 30 години

Колко от вас са гледали американското шоу на Доналд Тръпм? Тръмп уволнява поредния провалил се в мисията "стажант", а останалите се радват, че са се справили добре и ще могат да останат и да се учат как се прави бизнес от най-добрия.

Тази въжност ще имат скоро и амбициозните младежи от Варна. Международна ИТ и Маркетинг компания стартира "The Project" - българския аналог на "Стажантът", който ще даде възможност да се влезе в реалния бизнес. Основната разлика е, че организаторите няма да залагат на драматични развръзки, а ще наблегнат на практическото обучение на участниците. Програмата ще включва обучения, симулации, работа в екип по практически мисии и казуси.

Участниците ще имат възможност да се запознаят с начина на работа и процесите в различните отдели на международна компания, операрища на 3 континента. Уволнения обаче няма да има. Организаторите са помислили как да селектират най-мотивираните и надъхани кандидати още преди старта на проекта.

За участие в проекта ще бъдат избрани 50 младежи между 16 и 30 години. За целите на програмата те ще бъдат разделени на групи, като всяка група ще има своя ментор – специалист от First Online Solutions. Групата ще се среща през събота всеки месец. Програмата за 1 месец ще включва: 1 безплатно обучение (лидерски умения или soft skills); 1 практически казус от практиката на компанията, който групата ще трябва да проучи и разреши с помощта на ментора; 1 победител от всички групи разрешили казуса. The Project ще започне с Ден на отворените врата, по време на който участниците ще имат възможността да се запознаят със спецификата на работа в различните отдели на фирмата: ИТ, Оптимизация, Маркетинг, Продажби, Обслужване на клиенти, Човешки Ресурси, Финанси.

Как да се включиш научи във Фейсбук страницата на The Project



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов