Избрани Новини

Благоевградчанин вдигна на крак полицаи и медици, не открил приятеля си

50-годишен мъж вдигна на крак полиция, Гражданска защита и Спешен център

Куриозната случка се разигра снощи в квартал "Струмско" в Благоевград. Около 20 часа възрастният мъж подал сигнал, че приятелят му е получил инфаркт или инсулт, а се уговорили по телефона да пият заедно. Според подалия сигнала, приятелят му даже изпържил картофи и му казал "да идва". Той взел термос с ракия и тръгнал. Вратата на апартамента на домакина на ул. "Струма" №19 обаче била заключена. Домакинът освен, че не отварял вратата, не отговарял и на мобилния си телефон. Възрастният мъж веднага подал сигнал на тел. 112, че приятелят, с когото говорил преди 20-на минути, е получил инфаркт или инсулт и за това не отговаря. На мястото на инцидента пристигнала полиция, Гражданска защита и линейка. След кратко суетене входната врата била разбита, но в апартамента липсвал както тиган с опържени картофи, така и самият домакин, пише pirinsko.com. Подалият сигнала обяснил, че се познава с приятеля, тъй като работили заедно на разкопките на АМ "Струма" край град Кочериново и няколко пъти пили заедно.

50-годишният мъж като видял, че апартамента е празен започнал да се държи агресивно с полицаите и медиците, заплашвал, че ако не намерят къде е приятеля му, ще ги сложи всички в ред, защото бил полицай.

След снемане на обяснения мъжът е освободен, за да потърси няколко часа по-късно отново медицинска помощ, този път с обяснението, че бил вдигнал кръвното.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов